Qui som

Som un equip multidisciplinar 

Dipsalut és l’organisme autònom de la Diputació de Girona que s’encarrega de vetllar per la salut pública a la demarcació. El «Programa per a famílies» és una iniciativa de l’Àrea de Promoció de la Salut, Benestar i Atenció a les Persones de Dipsalut, que té com a finalitat el desenvolupament d’estratègies per fer més saludables els vincles amb infants, adolescents i joves i els adults de referència.

L’equip humà del «Programa per a famílies» està format per professionals del món de l’educació, la psicologia, la pedagogia i la salut amb l'objectiu d'acompanyar les famílies i altres professionals en la implementació del programa, que es duu a terme en col·laboració amb els Departaments de Salut i Educació de la Generalitat de Catalunya, els ajuntaments de la demarcació de Girona i amb Fundesplai Como hablar a tus hijos

Equip tècnic de disseny, gestió, coordinació i avaluació de Dipsalut: Maria Estrada i Ocón (Cap de l'Àrea de Promoció de la Salut, Benestar i Atenció a les Persones) i Elena Soler Pastor (responsable del «Programa per a famílies»).

Equip tècnic d'implementació del programa: Marta Pous.

Equip de facilitadores i facilitadors: Marta Pous, Carla Menéndez, Mònica Pongillupi, Aroa Beltran, Núria Puigdevall, Ariadna Muñoz, Alba Soler, Esther Brugués, Natalia Tarrés, Guillem Coscubiela, Roger Solernou, Fàdua Hamda.

Altres entitats i professionals que col·laboren amb el programa: Maria Helena Tolosa, Mireia Ambròs, Equip SEER, Júlia Mateo, Anna SalviaFundació Vicki Bernadet.