Inscripció a les càpsules formatives online

Com fer la inscripció:

1. Al correu electrònic que indiquis, rebràs l'enllaç per connectar-te. Revisa el correu brossa. Si no trobes el correu de confirmació amb l'enllaç, torna a fer la inscripció!

2. Pots escollir el dia i hora que et vagi millor. Les sessions amb places exhaurides ja no apareixeran al formulari d'inscripció.

3. Les sessions seran en català i es faran de manera virtual a través de la plataforma Zoom. Són sessions participatives, és important tenir la càmera oberta durant la sessió.

4. És important connectar-se el dia que t'has inscrit. Cada sessió té un cost i un nombre limitat de places i si no et connectes, deixes a una altra persona sense aquesta oportunitat. En cas que no puguis connectar-te, pots escriure a families@dipsalut.cat i donarem de baixa la teva plaça.    

Com prevenim l'abús sexual infantil?

Aquesta càpsula va dirigida a les persones que estan més a prop dels infants i adolescents i els ofereix eines per a la prevenció de l’abús sexual. Pares, mares, avis, àvies, tutors legals... són clau per a la detecció d'aquests abusos.

Tot i que és una realitat molt desconeguda, 1 de cada 5 infants ha patit, pateix o patirà abusos sexuals; per tant, no podem donar-li l’esquena.

Recomanada per a famílies amb infants de 5 a 16 anys. Durada: 2 hores.

Formulari d'inscripció:

Nom:
Cognoms:
Email:
Confirma email:
Telefon de contacte:
Data i hora de la sessió:

Informació bàsica de protecció de dades
Responsable del tractament: Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.
Finalitat: registre de persones que volen participar en el Programa per a famílies. Organització del servei i enviament d’informació.
Legitimació: compliment de missió d’interès públic (art. 6.1.e RGPD).
Destinataris: les dades no es comuniquen a altres persones.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.

carregantEl formulari s' està enviat, un moment si us plau...