Càpsules formatives online

Des del «Programa per a famílies» oferim formacions de 2h de durada i en línia de la mà de diferents professionals que donen recursos i eines per acompanyar les famílies en temes relacionats amb la salut i la criança. Són sessions gratuïtes, subvencionades per Dipsalut. La mateixa càpsula es repeteix en directe en dies i horaris diferents per tal de facilitar l'assistència del major nombre de persones. La sessió no s'enregistra per a futurs visionats.

Podeu consultar la programació i escollir el dia i hora que us vagi millor.

1R TRIMESTRE - D'octubre a desembre de 2023

Descarrega el cartell aquí

COM ACOMPANYEM ELS I LES ADOLESCENTS EN L'ÚS DE PANTALLES? 

Tauletes, mòbils, ordinadors, Tik-tok, videojocs, Instagram, Youtubers, Twitch, WhatsApp, jocs amb apostes online.... Són perjudicials? Què ens aporten? Com saber si el meu fill o filla n’està fent un ús problemàtic? Reflexionarem sobre els diferents usos dels entorns digitals, analitzant els punts clau per fer-ne un acompanyament educatiu des de casa.

Recomanada per a famílies amb fills i filles de secundària (12-18 anys)
A càrrec de: Mireia Ambròs, psicopedagoga i educadora social. 

ESCULL EL DIA QUE ET VAGI MILLOR: Divendres 6 d’octubre a les 10:30 h, dimarts 17 d’octubre a les 17:30 h, dimecres 25 d’octubre a les 19:00 h, dijous 2 de novembre a les 14:00 h, dilluns 6 de novembre a les 17:30 h, dimecres 15 de novembre a les 19:00 h, dimarts 21 de novembre a les 14:00 h

Inscripcions TANCADES 

COM VA LA CONVIVÈNCIA? LA RESTAURATIVA A CASA

Alguna vegada has dubtat de si has faltat el respecte als teus fills o filles o tu has sentit que se’t faltava al respecte?
Quan gestioneu els conflictes del dia a dia (tasques domèstiques, deures, pantalles, baralles entre germans, ...) us queda un mal regust a la boca?
Aquesta càpsula obre la mirada per cultivar relacions més amables i respectuoses que ens permetin gestionar la comunicació i els conflictes de convivència sense sortir-ne escaldats!

Recomanada per a famílies amb infants de totes les edats.
A càrrec de: Maria Helena Tolosa, docent i psicopedagoga.

ESCULL EL DIA QUE ET VAGI MILLOR: Dijous 5 d'octubre a les 19:00 h, dilluns 9 d'octubre a les 17:30 h, dijous 19 d’octubre a les 14.00 h, divendres 27 d’octubre a les 10.30 h, dijous 2 de novembre a les 19.00 h, dijous 9 de novembre a les 14.00 h, divendres 24 de novembre a les 17.30 h.

Inscripcions TANCADES